Resultaten

 

Doordat blokkades verdwijnen, zullen veranderingen optreden in de klachten zoals burn-out, angsten, hyperventilatie, depressieve gevoelens, vermoeidheid en overgevoeligheid.

Door mijn begeleiding zul je meer contact met jezelf ontwikkelen en daarmee zul je meer zicht krijgen op je patronen. Je gaat meer voelen wat jouw grenzen zijn en deze beter kunnen aangeven. Je kan je beter verhouden met wat zich in het leven aandient.

Doordat het contact met jezelf groeit, kun je dichterbij jezelf blijven. Hierdoor zal je minder last hebben van allerlei prikkels en zal je overgevoeligheid afnemen of helemaal verdwijnen.

Door het beter functioneren van jouw energetisch systeem heb je meer houvast in jezelf en zal je meer zelfvertrouwen, zelfverzekerdheid en zelfwaardering ontwikkelen.

Er komt meer aansluiting met wie jij bent, waardoor meer zichtbaar wordt wat jouw specifieke kwaliteiten zijn. Het gevoel van “leven” neemt hierdoor toe.

Reacties

Met haar energie, sympathie en compassie heeft Yolanda mij begeleid op de momenten dat ik vast zat en heeft mij verder geholpen mijn pad te volgen. Als ik terugdenk aan hoe ik toen in mijn vel zat, kan ik zeggen dat ik meer bij mijzelf ben uitgekomen.

Ik voel rust, kan meer aan een ander overlaten, beslis vaker vanuit mijn gevoel dan vanuit mijn hoofd, spreek vaker uit wat ik denk of voel. Dat is zo ontzettend fijn en dat gun ik iedereen.

Viviane

Ik zal nooit vergeten hoe leeg ik mij voelde, toen ik bij Yolanda begon. Ik was mijzelf helemaal kwijt. Voelen wat ik wilde, kon ik gewoon niet. Er is nu zoveel veranderd en ik kom steeds dichter bij mezelf. Echt zo een groot verschil met toen ik startte. Het is echt een proces om dit te gaan voelen, zonder dat er iets geforceerd wordt. Het komt echt van binnenuit, elke sessie werk je weer aan een blokkade. Het gaat met stapjes, maar als het eenmaal echt verbonden is met jezelf dan blijft het zo en kan het ook niet meer anders. Ik ben zo blij dat Yolanda op mijn pad is gekomen om mijn echte IK te durven zijn!

Gwen

Yolanda is een hele warme, rustige en prettige coach. Ze luistert goed en weet precies de belangrijkste punten eruit te halen. Die plaatst ze in het grotere geheel en ze kan toelichten/verklaren waarom ik daar tegenaan loop, wat voor mij heel verlichtend werkt.  

Na burn-out te zijn geraakt, helpen de gesprekken met Yolanda mij om meer inzicht te krijgen in mijn patronen en deze, met meer rust, liefde en compassie te ervaren. Ik ben er nog niet maar ik zit op de goede weg, ik durf meer op mijn eigen gevoel te vertrouwen en dat geeft rust. Dankjewel!

Martine